Hé strijder, het roer gaat nu echt om en blijft om!

Lukt het je niet om de consistentie van "gezond" eten en voldoende bewegen in je leven te behouden? Dan is nu hét moment om die negatieve patronen te doorbreken en op zoek te gaan naar jouw duurzame leefstijl! In iedereen schuilt een zelfverzekerde strijder en ik ga jou helpen die naar boven te brengen!

Duidelijk en daadkrachtig
Geen uitstelgedrag
Evidence-based & praktijkervaring
Meld je nu aanBekijk de pakketten

Even voorstellen

Wie is Cox Coaching?

Hi! Mijn naam is Else Cox en in mijn jonge jaren ben ik als Twents propje door het leven gegaan. Ik hield van eten, wat minder van bewegen en dit resulteerde in een flinke “gezonde” Hollandse meid, zoals ze dat toentertijd zeiden. Lang heb ik mij er niet aan gestoord en was ik mijn eigengereide zelf. Tot ik op de middelbare school erachter kwam dat ik niet dezelfde mooie kleding als mijn vriendinnen aan kon; ik geen aandacht kreeg van jongens; en tijdens gymlessen slecht mee kon komen met de rest. Ik werd mij bewust van mijn uiterlijk en mijn niet optimale gezondheid en dit maakte mij ongelukkig. Het moest anders.

Lees mijn hele verhaal

Waarom Cox Coaching?

Stop met diëten en ga op zoek naar jouw duurzame leefstijl

In het coachingstraject gaan wij op zoek naar jouw doelen. Wat wil jij behalen? En dat mag niet enkel een cijfer op de weegschaal zijn. We volgen geen dieet, maar gaan werken aan je gehele levensstijl. Lekker in je vel zitten, dat is het belangrijkste en daar hoort ook "gewoon" lekker eten bij, zonder schuldgevoel.
Je krijgt duidelijke handvatten die jou het zetje in de rug geven die je nodig hebt. Je leert weer te genieten van eten en de balans terug te vinden om een krachtige zelfverzekerde vrouw te worden! Dat weet ik zeker, omdat ik het zelf ervaren heb en net zo hard geknokt heb als jij! Let's go strijder!

Bespaart tijd en onnodige stress
Helpt jou richting te bepalen en je volledige potentie te benutten
Geen ruimte voor uitstelgedrag
Geeft je ongegeneerd een schop onder je hol
Zegt jou niet wat je wil, maar wat je moet horen
Leert jou praktische dingen, zoals etiketten lezen en het nut van een caloriebudget inzien
Jouw persoonlijke energiebalans is het vertrekpunt

Mijn pakketten

Kies wat bij jou past

Standaard coaching

€ 79,95
per maand
 • Online introductiegesprek
 • Wekelijkse contactdag via mail
 • Continu bijgewerkte calorieën en macronutriënten
 • Meekijken naar een trainingsschema voor thuis of in de sportschool (optioneel)
 • 3 maanden minimale afname,
  daarna maandelijks opzegbaar
Neem contact op

Premium coaching

€ 99,95
per maand
 • Online introductiegesprek
 • Onbeperkt contact via mail en WhatsApp
 • Continu bijgewerkte calorieën en macronutriënten
 • Opstellen van een trainingsschema voor thuis of in de sportschool en het bijhouden van progressie (optioneel)
 • 15% korting op de boeken van Lot Beukers
 • 3 maanden minimale afname,
  daarna maandelijks opzegbaar
Neem contact op

Wat verwacht ik van jou?

Een 'quick-fix' bestaat simpelweg niet

Geen enkel doel in het leven zal aan komen waaien. Dit geldt ook zeker voor het behalen van jouw ideale gewicht. Als coach help ik jou richting te bepalen, zal ik ondersteunen waar nodig en ben ik jouw klankbord, ook wanneer het even allemaal kut is of ruk gaat. Echter, het woord ‘strijder’ is niet voor niets gekozen. Wanneer wij een traject aangaan, verwacht ik toewijding. Ik ga ervan uit dat dit is wat je wil en je daar vol voor gaat. Alleen dan kunnen wij de strijd aan!

Heb jij je aangemeld voor een coachingstraject? Dan kan je vanuit mij rekenen op richting, houvast en externe motivatie! Andersom verwacht ik deze gedrevenheid ook van jou. Een 'quick-fix'  bestaat simpelweg niet. Je moet bereid zijn om te strijden voor die stip op de horizon.”

FAQ

Veelgestelde vragen

Is het alleen voedingscoaching?

De hoofdfocus ligt op voeding. Echter, in mijn optiek kun je geen enkel doel bereiken wanneer je niet de juiste mindset hebt. In het traject gaan we kijken wat je op het punt gebracht heeft waar je nu staat, waar je tegenaan loopt om je doelen te bereiken en werken we aan veel meer factoren dan enkel je voeding. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat het niet alleen voedings-, maar ook mindset- en leefstijlcoaching is.

Hoe werkt de voedingsaanpak?

Je krijgt naar aanleiding van je doel een strijdplan van mij. Dit plan is erop gericht om jou de vaardigheden te leren die je nodig hebt om zelfstandig te zijn, zodat jij mij op een gegeven moment niet meer nodig hebt en niet terug hoeft te vallen op oude gewoonten. Je krijgt concrete richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een strikt schema dat wellicht totaal niet past bij jou. Ik leer je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken, zodat je zonder een kant-en-klaar schema resultaat kan blijven behouden.

Daarnaast is er wat betreft voeding geen 'one-size-fits all' plan. In het traject gaan wij binnen jouw persoonlijke dagbudget samen op zoek naar een voedingspatroon dat specifiek bij jou past. Het is aan jou om zelf in je voedingspatroon te duiken om te leren waar voeding uit bestaat en of jij jouw lijf voedt of vult. Gedurende de coaching zal je dit verder onder de loep nemen en begeleid ik jou in de keuzes die je maakt. Door geen productgroepen uit te sluiten en te kijken wat bij jou past, zal je niet het gevoel hebben dat je ‘op dieet’ bent. Je gaat leren hoe je restricties omtrent voeding loslaat en door de balans te vinden kan genieten van voeding zonder schuldgevoel. Op deze manier zal je een duurzame levensstijl creëren dat je voor altijd kan vasthouden!

Krijg ik een kant-en-klaar voedingsschema?

Nee. Ik geloof niet in een kant-en-klaar schema. Wanneer jij hersenloos een menu volgt, leer je immers niet waar voeding uit bestaat en wat je lijf nodig heeft. Daarom krijg je naar aanleiding van je doel een strijdplan van mij. Dit plan is erop gericht om jou de vaardigheden te leren die je nodig hebt om zelfstandig te zijn, zodat jij mij op een gegeven moment niet meer nodig hebt en niet terug hoeft te vallen op oude gewoonten. Je krijgt concrete richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een strikt schema dat wellicht totaal niet past bij jou. Ik leer je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken, zodat je zonder een kant-en-klaar schema resultaat kan blijven behouden.

Krijg ik ook een trainingsschema?

Momenteel is de online coaching alleen nog gericht op voeding en maak ik (nog) geen trainingsschema's. Uiteraard is bewegen wel een groot onderdeel van een gezonde leefstijl, waardoor ik daar wel aandacht aan besteed. Samen met jou wil ik kijken op welke manier jij sport en beweging kunt implementeren in jouw leefstijl.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

We gaan altijd voor het maximale resultaat binnen jouw persoonlijke situatie en gestelde doel. Ondanks dat iedereen een andere startpositie, genetische potentie en doelen heeft, is het voor mij altijd prioriteit om iedereen 100% aandacht te geven en samen te werken naar maximaal resultaat. Aangezien ik duurzame gedragsverandering en niet zo snel mogelijk resultaat nastreef, kent het proces tijd en aandacht. Door hierop te focussen, is de kans het grootst dat jij het op de lange termijn weet vol te houden en behouden.

Wat is het verschil tussen wekelijks (standaard coaching) en onbeperkt (premium coaching) contact?

Bij wekelijks contact heb je in de week één vast contactmoment waarop je via de mail je update en al jouw vragen stelt. Hierop zal je feedback krijgen via de mail. Bij onbeperkt contact mag je, naast het vaste contactmoment in de week, op elk gewenst moment vragen stellen via de mail en WhatsApp.

Kan ik één maand coaching proberen?

Het aanleren van nieuwe patronen en gewoontes gaat niet over één nacht ijs en een nieuwe leefstijl creëren kost zodoende tijd en toewijding. Er zijn daarom minimaal drie maanden nodig om jou alle nodige kennis en tools bij te brengen op het gebied van voeding, beweging en gedrag. Na deze drie maanden is de online coaching maandelijks opzegbaar.

Kan ik wisselen tussen standaard en premium coaching?

Dat kan! Je kunt maandelijks wisselen tussen trajectsvormen.

Kan iemand mij wel persoonlijk coachen, aangezien het enkel online is en we elkaar niet in het echt ontmoeten?

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Ondanks dat het online is, is het zeker persoonlijk. Sterker nog, goede online coaching kan je véél meer opleveren dan fysieke coaching. Dit omdat er geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties. Je hebt altijd en overal toegang tot je coach.

Ik zou graag eerst willen kijken of het klikt, kan dat?

Uiteraard! Het is belangrijk dat het klikt met je coach en het kan natuurlijk voorkomen dat het geen match is. Ik ben bereikbaar via het contactformulier, coxcoaching@outlouk.com of je kunt mij een WhatsApp bericht sturen.

Ik heb al veel andere diëten gevolgd, maar dat is niet gelukt. Wat ga jij anders doen?

Allereerst wil ik korte metten maken met de term ‘dieet’. Dit impliceert namelijk restricties en wanneer jij je structureel dingen gaat ontzeggen, kan ik jou op een briefje geven dat je het waarschijnlijk niet lang zult volhouden. Ik wil streven naar de balans terugvinden, waarin jij jouw lijf leert voeden in plaats van vullen en waarbij je eet zonder schuldgevoel. Ik bestempel voeding niet als goed”/”gezond” en “slecht”/”ongezond”. Dit zorgt voor een ongezonde relatie met voeding.

Daarnaast ben ik jouw coach, ik geef richting en ondersteun je proces. Er is maar één iemand die het (anders) moet doen. Jij. Jij moet het willen. Geen smoesjes, niet cheaten en niet de kantjes ervan af lopen. Daarin ga ik streng zijn. Dan kunnen we het samen rocken.

Kan ik de coaching maandelijks opzeggen of zit er een vaste periode aan?

Het aanleren van nieuwe patronen en gewoontes gaat niet over één nacht ijs en een nieuwe leefstijl creëren kost zodoende tijd en toewijding. Er zijn daarom minimaal drie maanden nodig om jou alle nodige kennis en tools bij te brengen op het gebied van voeding, beweging en gedrag. Na deze drie maanden is de online coaching maandelijks opzegbaar.

Hoe verloopt de maandelijkse betaling?

Betalingen worden gedaan via een zelfingestelde maandelijkse overboeking op jouw startdatum.

Kan ik mij samen met iemand anders aanmelden?

Wanneer je het samen met iemand kan doen, is dat altijd positief! Jullie kunnen elkaar motiveren. Een online coachingstraject wordt specifiek afgestemd op jou. Je krijgt een op maat gemaakt programma en zullen vanuit daar samen onderzoeken wat het beste bij je past. Samen creëren wij jouw unieke duurzame levensstijl! Daarom is het niet hetzelfde traject als die van jouw metgezel. Neem (samen) contact met mij op om jullie situatie met mij te bespreken.

Valt de coaching te combineren met onregelmatige werktijden?

Een onregelmatige baan kan een grote trigger zijn om te vallen in "ongezonde" patronen. Aangezien de online coaching een op maat gemaakt programma is, is het goed af te stemmen op jouw ritme. In het coachingstraject gaan wij op zoek naar jouw duurzame leefstijl waarbij handige tips & tricks meegegeven worden hoe je het kan afstemmen op onregelmatige werktijden.

Hoeveel korting krijg ik op de boeken van Lot Beukers?

Wanneer jij een premium traject met mij start, krijg jij 15% korting op alle producten van Lot Beukers. Daarnaast krijgen alle strijders, zowel standaard als premium, 50% korting op de Bouwen met Beukers edities.

Neem contact op

Gratis kennismaking

Ben jij nieuwsgierig of wij een match zijn, heb je vragen over mijn online coaching of heb je iets anders waar je benieuwd naar bent? Stuur mij dan vooral een berichtje om eens gezellig te kletsen!

Bedankt voor je bericht! Je hoort zo snel mogelijk van mij
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het later nog eens of stuur een mailtje