Ik help jou, met aandacht door het leven te gaan.

Ben jij al een flinke tijd aan het worstelen met je gewicht? Rol jij van het ene onpersoonlijke traject in het andere tijdelijke en restrictieve dieet? Ik help jou de regie over jouw eigen leven terug te pakken en op zoek te gaan naar een duurzame leefstijl die bij jou past!

Holistische aanpak
Duidelijk en daadkrachtig, zonder bullshit
Evidence-based & praktijkervaring
Meld je nu aanBekijk het aanbod

Ik weet hoe de struggle voelt.

Wie is Cox Coaching?

Mijn naam is Else Cox en in mijn jonge jaren ben ik als Twents propje door het leven gegaan. Ik hield van eten, wat minder van bewegen en dit resulteerde in een flinke “gezonde” Hollandse meid, zoals ze dat toentertijd zeiden. Lang heb ik mij er niet aan gestoord. Tot ik op de middelbare school erachter kwam dat ik niet dezelfde mooie kleding als mijn vriendinnen aan kon; ik geen aandacht kreeg van jongens; en tijdens gymlessen slecht mee kon komen met de rest. Ik werd mij bewust van mijn uiterlijk en mijn niet optimale gezondheid. Dit maakte mij ongelukkig. Het moest anders.

Lees mijn hele verhaal

Waarom ben ik degene die jou kan helpen?

Stop met diëten. Ga op zoek naar jouw duurzame leefstijl

Ik ben “anders” dan andere trajecten. Je volgt namelijk geen dieet.  Juist niet. Ik zoom in op jouw leefstijl en hoe we dit passend krijgen binnen het doel dat je hebt. We gaan het niet 180º anders doen. Het is jouw traject en volhouden is het allerbelangrijkste.

In jouw individuele traject gaan we samen op zoek naar hoe jij duurzame resultaten kunt behalen én behouden. Er is plaats voor elk type eten en we kijken naar jouw eigen energiebalans. Naast voeding, pakken we alle aspecten aan die bijdragen aan een energiek lichaam en een rustige geest.

Als jouw coach:

Bespaar ik jou tijd en onnodige stress
Help ik jou richting te bepalen en je volledige potentie te benutten
Zorg ik dat jij geen ruimte hebt voor uitstelgedrag
Geef ik je ongegeneerd een schop onder je hol
Zeg ik jou niet wat je wilt, maar wat je moet horen
Leer ik jou praktische dingen, zoals etiketten lezen en het nut van een caloriebudget inzien
Ben ik er voor je wanneer je iemand nodig hebt om mee te sparren

Reviews

Coachees aan het woord

Houkje

50

Fijne eerlijke coaching. Heldere informatie en uitleg!

Laila

40

In december ben ik, samen met Cox coaching, het traject gestart om op een andere manier met voeding om te gaan. En wat heb ik hier ontzettend veel van geleerd! Een andere mindset, inzichten in het tracken van eten, dat je niets hoeft te laten en begeleiding in het sporten. Else is een dame met een hart van goud en weet waar ze het over heeft. Zelf vind ik het ook fijn dat ze niet zomaar alles roept wat een hype is maar ook onderzoek doet en zich goed inleest voor ze ergens mee komt. Ieder persoon is weer anders en heeft iets anders nodig, dat maakt het persoonlijke ook fijn en niet een standaard dieet. Kortom, heb je ook een steuntje in de rug nodig? Ik raad Cox coaching 100% aan!

Suzanne

45 jaar

Super lieve, attente maar vooral meedenkende coach. Je krijgt het gehele pakket. Voeding, mindset, persoonlijke groei en (kracht)training (als je dit wilt). Niets is voor Else te gek en ze staat 24/7 klaar voor al je vragen (maar ook als je er even doorheen zit). Van mij krijgt ze een 10+.

Anne

29 jaar

Else is een top coach, niet alleen gericht op voeding en beweging maar ook allerlei andere factoren die meespelen in je fysieke en mentale gezondheid. Voor mij een fijne manier om alles even recht te zetten en structuur te creëren waarop ik een gezonde levensstijl kan bouwen waarin alle ruimte is voor lekker eten en drinken. Balans is alles en daarbij is goede begeleiding, zoals Else, een fantastische troef.

Mijn traject

Door aandacht, naar kracht

In mijn traject leer ik jou met aandacht door het leven te gaan. Bewuste keuzes maken, waardoor jij de regie weer terugpakt en je jouw kwaliteit van leven terugkrijgt. Dit gaat niet over één nacht ijs. Wanneer jij constructieve stappen wilt zetten naar een duurzame leefstijl, zal jij hier minimaal drie maanden voor moeten uittrekken. Aangezien ik merk dat ik de mooiste resultaten boek met coachees die minimaal vijf maanden in zichzelf investeren, beloon ik dit in het maandtarief.

Ik kies er bewust voor om maximaal 10 coachees per maand te begeleiden. Dit om kwaliteit te kunnen waarborgen en alle tijd en ruimte te hebben voor de beste resultaten. Vandaar dat ik met een intakeformulier en een wachtlijst werk*.

*MOMENTEEL HANTEER IK EEN (TIJDELIJKE) STOP QUA COACHING

Adviesgesprek

€ 100
Eenmalig
 • Eenmalige online livesessie
 • Op basis van een uitgebreide intake een analyse van jouw huidige leefstijl
 • Persoonlijk voedingsplan met jouw caloriebudget en macroverdeling
 • Vervolgconsult €100
Geen behoefte aan coaching, maar wel aan advies? Dan is dit de perfecte keuze!
Claim jouw consult

Minimaal drie maanden

€ 300
p.m.
 • Screening op basis van een omvattend intakeformulier
 • Uitgebreide online leefstijl intake
 • Voedingsaanpak op maat op basis van calorieën en macronutriënten
 • Support en onbeperkt contact via mail en WhatsApp
 • Het ‘Door aandacht, naar kracht’ E-book
 • Tracking van data d.m.v. sheets
 • Gratis lid van de Beukers Familie
 • Minimale afname van drie maanden, daarna maandelijks opzegbaar
Neem contact op

Minimaal vijf maanden

€ 250
p.m.
 • Alles van minimaal drie maanden
  +
 • Gratis lid van de Beukers Familie
 • Minimale afname van vijf maanden, daarna maandelijks opzegbaar
Neem contact op
Meest gekozen

Wat verwacht ik van jou?

Een 'quick-fix' bestaat simpelweg niet

Geen enkel doel in het leven zal aan komen waaien. Dit geldt ook zeker voor het behalen van jouw ideale gewicht. Als coach help ik jou richting te bepalen, zal ik ondersteunen waar nodig en ben ik jouw klankbord, ook wanneer het even allemaal kut is of ruk gaat. Echter, er is maar één iemand die het uiteindelijk moet willen en doen. Hier ligt de kracht. De kracht van jouw mindset. Wanneer wij een traject aangaan, verwacht ik toewijding. Ik ga ervan uit dat dit is wat je wilt en dat je daar vol voor gaat.

Heb jij je aangemeld voor een coachingstraject? Dan kan je vanuit mij rekenen op richting, houvast en externe motivatie! Andersom verwacht ik deze gedrevenheid ook van jou. Een 'quick-fix' bestaat simpelweg niet. Jouw wil bepaalt jouw kracht.

FAQ

Veelgestelde vragen

Is het alleen voedingscoaching?

De hoofdfocus ligt op voeding. Echter, in mijn optiek kun je geen enkel doel bereiken wanneer je niet de juiste mindset hebt. In het traject gaan we kijken wat je op het punt gebracht heeft waar je nu staat, waar je tegenaan loopt om je doelen te bereiken en werken we aan veel meer factoren dan enkel je voeding. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat het niet alleen voedings-, maar ook mindset- en leefstijlcoaching is.

Hoe werkt de voedingsaanpak?

Je krijgt naar aanleiding van je doel een voedingsplan van mij. Dit plan is erop gericht om jou de vaardigheden te leren die je nodig hebt om zelfstandig te zijn, zodat jij mij op een gegeven moment niet meer nodig hebt en niet terug hoeft te vallen op oude gewoonten. Je krijgt concrete richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een strikt schema dat wellicht totaal niet past bij jou. Ik leer je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken, zodat je zonder een kant-en-klaar schema resultaat kan blijven behouden.

Daarnaast is er wat betreft voeding geen 'one-size-fits all' plan. In het traject gaan wij binnen jouw persoonlijke dagbudget samen op zoek naar een voedingspatroon dat specifiek bij jou past. Het is aan jou om zelf in je voedingspatroon te duiken om te leren waar voeding uit bestaat en of jij jouw lijf voedt of vult. Gedurende de coaching zal je dit verder onder de loep nemen en begeleid ik jou in de keuzes die je maakt. Door geen productgroepen uit te sluiten en te kijken wat bij jou past, zal je niet het gevoel hebben dat je ‘op dieet’ bent. Je gaat leren hoe je restricties omtrent voeding loslaat en door de balans te vinden kan genieten van voeding zonder schuldgevoel. Op deze manier zal je een duurzame levensstijl creëren dat je voor altijd kan vasthouden!

Krijg ik een kant-en-klaar voedingsschema?

Nee. Ik geloof niet in een kant-en-klaar schema. Wanneer jij hersenloos een menu volgt, leer je immers niet waar voeding uit bestaat en wat je lijf nodig heeft. Daarom krijg je naar aanleiding van je doel een strijdplan van mij. Dit plan is erop gericht om jou de vaardigheden te leren die je nodig hebt om zelfstandig te zijn, zodat jij mij op een gegeven moment niet meer nodig hebt en niet terug hoeft te vallen op oude gewoonten. Je krijgt concrete richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een strikt schema dat wellicht totaal niet past bij jou. Ik leer je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken, zodat je zonder een kant-en-klaar schema resultaat kan blijven behouden.

Krijg ik ook een trainingsschema?

De online coaching is vooral gericht op voeding en ik maak geen trainingsschema's. Uiteraard is bewegen wel een groot onderdeel van een gezonde leefstijl, waardoor ik daar wel aandacht aan besteed. Samen met jou wil ik kijken op welke manier jij sport en beweging kunt implementeren in jouw leefstijl. Mocht het wenselijk zijn, wil ik meekijken naar een krachttraining schema voor thuis of in de gym. Echter, dit is optioneel en niet noodzakelijk voor jouw traject.

Ik twijfel over of heb geen behoefte aan coaching, maar wil wel graag advies!

Geen probleem, dat kan! Dan is een adviesgesprek de perfecte keuze. Dit is een eenmalig consult n.a.v. een uitgebreide intake en een analyse van jouw voedingspatroon. In een videocall nemen wij dit samen door en behandelen wij jouw persoonlijke voedingsplan met caloriebudget en macroverdeling.

Krijg ik ook een trainingsschema?

De online coaching is vooral gericht op voeding en ik maak geen trainingsschema's. Uiteraard is bewegen wel een groot onderdeel van een gezonde leefstijl, waardoor ik daar wel aandacht aan besteed. Samen met jou wil ik kijken op welke manier jij sport en beweging kunt implementeren in jouw leefstijl. Mocht het wenselijk zijn, wil ik meekijken naar een krachttraining schema voor thuis of in de gym. Echter, dit is optioneel en niet noodzakelijk voor jouw traject.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

We gaan altijd voor het maximale resultaat binnen jouw persoonlijke situatie en gestelde doel. Ondanks dat iedereen een andere startpositie, genetische potentie en doelen heeft, is het voor mij altijd prioriteit om iedereen 100% aandacht te geven en samen te werken naar maximaal resultaat. Aangezien ik duurzame gedragsverandering en niet zo snel mogelijk resultaat nastreef, kent het proces tijd en aandacht. Door hierop te focussen, is de kans het grootst dat jij het op de lange termijn weet vol te houden en behouden.

Kan ik één maand coaching proberen?

Het aanleren van nieuwe patronen en gewoontes gaat niet over één nacht ijs en een nieuwe leefstijl creëren kost zodoende tijd en toewijding. Er zijn daarom minimaal drie maanden nodig om jou de nodige kennis en tools bij te brengen op het gebied van voeding, beweging en gedrag. Aangezien ik merk dat ik de mooiste resultaten boek met coachees die minimaal vijf maanden in zichzelf investeren, beloon ik dit in het maandtarief. Na deze drie of vijf maanden is de online coaching maandelijks opzegbaar.

Kan iemand mij wel persoonlijk coachen, aangezien het enkel online is en we elkaar niet in het echt ontmoeten?

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Ondanks dat het online is, is het zeker persoonlijk. Sterker nog, goede online coaching kan je véél meer opleveren dan fysieke coaching. Dit omdat er geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties. Je hebt altijd en overal toegang tot je coach.

Ik zou graag eerst willen kijken of het klikt, kan dat?

Uiteraard! Het is belangrijk dat het klikt met je coach en het kan natuurlijk voorkomen dat het geen match is. Ik ben bereikbaar via het contactformulier, coxcoaching@outlouk.com of je kunt mij een WhatsApp bericht sturen.

Ik heb al veel andere diëten gevolgd, maar dat is niet gelukt. Wat ga jij anders doen?

Allereerst wil ik korte metten maken met de term ‘dieet’. Dit impliceert namelijk restricties en wanneer jij je structureel dingen gaat ontzeggen, kan ik jou op een briefje geven dat je het waarschijnlijk niet lang zult volhouden. Ik wil streven naar de balans terugvinden, waarin jij jouw lijf leert voeden in plaats van vullen en waarbij je eet zonder schuldgevoel. Ik bestempel voeding niet als goed”/”gezond” en “slecht”/”ongezond”. Dit zorgt voor een ongezonde relatie met voeding.

Ik ben “anders” dan andere trajecten, omdat ik dus geen dieet ben, maar ik met mijn strijders ga inzoomen op hun huidige leefstijl en hoe we dit passend kunnen maken binnen het doel wat ze hebben. Hierbij gaan we het niet 180º anders doen, waardoor jij het uiteindelijk niet kunt volhouden omdat het niet bij je past. In jouw individuele traject gaan we op zoek naar hoe we jouw leven dusdanig om kunnen vormen dat jij wel duurzame resultaten kunt behalen, maar vooral ook kunt blijven behouden.

In jouw traject ben ik je coach, ik geef richting en ondersteun je proces. Er is maar één iemand die het (anders) moet doen. Jij. Jij moet het willen. Geen smoesjes, niet cheaten en niet de kantjes ervan af lopen. Daarin ga ik streng zijn. Dan kunnen we het samen rocken.

Kan ik de coaching maandelijks opzeggen of zit er een vaste periode aan?

Het aanleren van nieuwe patronen en gewoontes gaat niet over één nacht ijs en een nieuwe leefstijl creëren kost zodoende tijd en toewijding. Er zijn daarom minimaal drie maanden nodig om jou alle nodige kennis en tools bij te brengen op het gebied van voeding, beweging en gedrag. Aangezien ik merk dat ik de mooiste resultaten boek met coachees die minimaal vijf maanden in zichzelf investeren, beloon ik dit in het maandtarief. Na deze drie of vijf maanden is de online coaching maandelijks opzegbaar.

Hoe verloopt de betaling?

Betalingen van coachingstrajecten worden voldaan via een zelfingestelde maandelijkse overboeking op jouw startdatum. Wanneer jij een adviesgesprek hebt geboekt, zal de betaling voor de livesessie binnen dienen te zijn. Ook dit verloopt via een overboeking.

Kan ik mij samen met iemand anders aanmelden?

Wanneer je het samen met iemand kan doen, is dat altijd positief! Jullie kunnen elkaar motiveren. Een online coachingstraject wordt specifiek afgestemd op jou. Je krijgt een op maat gemaakt programma en zullen vanuit daar samen onderzoeken wat het beste bij je past. Samen creëren wij jouw unieke duurzame levensstijl! Daarom is het niet hetzelfde traject als die van jouw metgezel. Neem (samen) contact met mij op om jullie situatie met mij te bespreken.

Valt de coaching te combineren met onregelmatige werktijden?

Een onregelmatige baan kan een grote trigger zijn om te vallen in "ongezonde" patronen. Aangezien de online coaching een op maat gemaakt programma is, is het goed af te stemmen op jouw ritme. In het coachingstraject gaan wij op zoek naar jouw duurzame leefstijl waarbij handige tips & tricks meegegeven worden hoe je het kan afstemmen op onregelmatige werktijden.

Neem contact op

Gratis kennismaking

Ben jij nieuwsgierig of wij een match zijn, heb je vragen over mijn online coaching of heb je iets anders waar je benieuwd naar bent? Stuur mij dan vooral een berichtje om eens gezellig te kletsen!

Bedankt voor je bericht! Je hoort zo snel mogelijk van mij
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het later nog eens of stuur een mailtje